Nieuws

Volgen op

Technische commissie: "Selectie zo goed als rond"

De A-selectie van IJsselmeervogels begint met de recente contractverlenging van Marouane Afaker en het vastleggen van Azzeddine Dkidak meer en meer gestalte te krijgen.

Om inzage te geven in hoe de samenstelling er tot op heden uitziet en wat we vanuit de technische commissie nog kunnen verwachten spraken we met Jaap Jan de Graaf, bestuurslid technische zaken, en bieden we daarnaast een weergave van de selectie tot nu toe.

In het interview gaat het bestuurslid in op de nieuwe aanwinsten, de samenstelling van de selectie, sprak hij over Onder 21 en de jeugdopleiding, gaf hij een tipje van de sluier over wat we wel en niet mogen verwachten en blinkt hij zelfs al vooruit op seizoen 2025-26.

Selectie 2024-25

Keepers: Jaimy Schaap, Bram Kaarsgaren (nieuw, TEC Tiel)
Verdedigers: Junior van der Velden, Bradley Martis, Kaj Ramsteijn, Gerwin van de Groep, Aleksandar Bjelica, Björn van Gorkom (nieuw, USV Hercules), Deveron Fonville (nieuw, USV Hercules)
Middenvelders: Thomas Beekman, Niels Butter, Jordy Ruizendaal, Jesse Schuurman, Daan Boerlage (nieuw, ADO '20)
Aanvallers: Marouane Afaker, Dennis Knuiman, Azzedinne Dkidak (nieuw, De Treffers), Jim Beers (nieuw, RKAV Volendam) Max van Hees (nieuw, USV Hercules)

Vertrekken: Daniël van Son, Danny van den Meiracker, Gino Bosz, Jim Hulleman, Julian Prinsen.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Supportersveiling Koningsdag

Supportersveiling Koningsdag
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen